Visum Vietnam

Laatst bijgewerkt: 10-01-2020

Het visum voor Vietnam is moeilijker te verkrijgen, dan dat van andere aziatische landen. Voor het visum Vietnam moet je een aantal dingen doen om het te regelen.

We leggen uit hoe je gemakkelijk het visum voor Vietnam kan aanvragen. En wat je allemaal moet doen in Nederland om het te kunnen aanvragen.

In Nederland zal je van te voren je visum moeten aanvragen of een aantal dingen regelen om in aanmerking te komen met een visum on Arrival. Het word steeds makkelijker om een Visum voor vietnam aan te vragen. Een optie is om je visum aan te vragen bij de Vietnamese ambassade in Nederland. Je kan het ook bij een visumbureau doen voor een klein bedrag, gaan zij voor je aan de slag.

Visum Vietnam
Dit krijg je in je paspoort

Visum Vietnam on arrival

De makkelijkste manier is een Visum Vietnam on arrival aan te vragen. In Nederland zal je wel eerst een autorisatiebrief moeten aanvragen. Deze brief vraag je van te voren aan. Deze brief neem je mee als je naar Vietnam gaat. Deze autorisatiebrief moet je bij een derde partij regelen en kan je niet zelf doen.

Je kan bij de volgende partijen een autorisatiebrief voor Vietnam aanvragen: E-visums en Visum Vietnam expert.

Dingen die je verder moet weten over een visum on Arrival

  • Een visum on Arrival is geen optie als je over land binnenkomt in vietnam. Dus van uit een van de buurlanden over land naar Vietnam reizen werkt niet met visum on Arrival.
  • Je kan alleen een visum on Arrival verkrijgen op de internationale vliegvelden van Vietnam. Zoals Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang en Nha Trang
  • Je autorisatiebrief is niet je visum! Bij het inleveren van je autorisatiebrief moet je nog $25 betalen. Daarna krijg je visum pas.
  • Neem een pen mee, soms moet je nog een formulier invullen met allemaal gegevens over jezelf.
  • Je hebt je brief binnen binnen 3 werkdagen, misschien kwam je er te kort dag achter? Dan kan je een spoedservice gebruiken tegen een toeslag wordt alles binnen enkele uren geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen