1

  Tips voor Chinatown in Bangkok

  Laatst bijgewerkt: 14-07-2020

  Een van de populaire plekken in Bangkok die we je zeker aan raden is Chinatown. Chinatown is een van de historische wijken van Bangkok die loopt langs de Yaowarat Road naar Odeon Circle. Chinatown die aan het kanaal Ong Ang zit met de kenmerkende Chinese Poort.

  Chinatown behoort tot een van de grootste en oudste wijken ter wereld. Chinatown in Bangkok kenmerkt zich door de vele kleine steegjes wat net een doolhof lijk, kleine winkeltjes en de vele marktkraampjes. De wijk is erg kleurijk en exotisch en heel erg druk.

  Alle tips voor Chinatown in Bangkok

  Er is ongelooflijk veel te zien in het kleine China van Bangkok, je hebt vele marktkraampjes waar je de gekste dingen kan kopen. Je hebt een stoffenmarkt van Sampeng Lane of de markt aan Soi Isara Nuphap. Andere markten vind je in de wijk rond de kruisende straten van Bangkok,Hualamphong.

  De geuren en kleuren in Chinatown zijn overweldigend en dat betekent dat voedsel op de kleine marktkraampjes sterk zal ruiken, als de geur je niet bevalt kan je beter maar snel er langs lopen. Sommigen geuren zijn nogal sterk. In Chinatown kan je spulletjes kopen die relatief goedkoper zijn dan in Bangkok. Let wel op dat je goed moet onderhandelen met de Chinezen. Je vind voornamwlijk in Chinatown voedsel, kleding, textiel, sieraden en alles wat u verder maar kunt bedenken.

  Geef een reactie 1

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Reactie plaatsen

  1 Reactie

  Avatar

  […] backpackers wijken van Bangkok. Of Chinatown waar je kan verdwalen in de het doolhof van de marktkraampjes en winkeltjes. En voor cultuur liefhebbers is er genoeg te doen er zijn genoeg tempels en mooie […]