1

Reistips met de boot van Koh Tao naar Koh Phangan

Laatst bijgewerkt: 14-07-2020

De boot van Koh Tao naar Koh Phangan is een behoorlijk lange reis. Koh Tao ligt aardig ver van de andere Koh Eilanden af zoals Koh Samui en Koh Phangan. de boot van Koh Tao naar Koh Phangan is de enige manier om naar Koh Phangag te reizen. Koh Tao heeft geen vliegveld dus de manier om naar een van de andere eilanden te reizen is met de boot.

De pier van Koh Tao
Dit is de Pier van Koh Tao waar de boten vertrekken

Verschillende maatschappijen die je met de boot van Koh Tao naar Koh Phangan kunnen brengen

Let op dat er verschillende maatschappijen zijn waar mee je met de boot van Koh Tao naar Koh Phangan kan gaan. De ene Maatschappij is sneller en de andere maatschappij is wat langzamer, dit is natuurlijk prijs afhankelijk.

Vaak kan je bij je hotel op Koh Tao al tickets regelen voor een boot. Vraag bij de receptie van je hotel of ze je kunnen helpen of adviseren.

Ik zou zelf gaan voor de snellere boot anders is het echt een lange rit, en dat is zonde van je tijd die je nog op Koh Phangan kan besteden.

Wat is het handigst te doen met je bagage?

Vaak is er een plek op de boot waar je bagage kan neerzetten, vaak is de boot overvol dus een tactische plek is lastig te vinden. Er worden zoveel koffers tegen elkaar gezet dat het amper overzichtelijk is. Ik adviseer dan ook zet het op een plek neer dat het makkelijk te onthouden is.

Koh Phangang heeft meerdere pieren let dus op dat je niet naar een hele verre pier reist want dan duurt de reis met de boot nog langer. Zorg dat je altijd bij de pier aankomt waar het volgende hotel je ophaalt.

Als je voor de fullmoon party heen gaat naar Koh Tao zou ik er rekening mee houden dat de dag er voor alle toeristen dan de boot pakken.

Geef een reactie 1

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen

1 Reactie

Avatar

[…] Wil je meer weten? hoe het makkelijkst kan reizen naar een van de Koh eilanden? Bekijk dan het artikel wat ik geschreven heb met de boot van Koh Tao naar Koh phangan. […]