De leukste markten van Londen

Laatst bijgewerkt: 30-06-2020

Als je van markten houdt dan ben je in Londen aan het juiste adres. In Londen heb je talloze marktjes waar je over kan struinen. Wat zijn de Leukste markten van Londen?

De leukste markten van Londen

Dit zijn de leukste markten van Londen:

Borough Market

Als je van lekker eten houd of een ontbijtje to go wil dan is de Borough Market zeker de moeite waard om heen te gaan! Als je naar de Borough Market wil gaan dan moet je uitstappen bij de metro halte Londen Bridge.

Op de Borough Market heb je heel veel lekkere dingen, denk aan lekkere sapjes, croissantjes, chocola. Maar ook vis, pasta en andere dingen kan je scoren op de Borough Market. Al hou je van lekker eten dan ben je bij de Borough Market op het juiste adres!

Borough Market
Hier was de Borough Market nog helemaal in de Halloween Sfeer

Portobello Road Market

Hou je van antiek en tweedehands spullen dan moet je op zaterdag zeker een keer naar de Portobello Road Market gaan. Als je bij de metrohalte Notting Hill Gate uitstapt dan loop je zo op de Portobello Road Market.

Portobello Road Market
Portobello Road Market

Bij de Portobello Road Market ben je op het juiste adres voor vintage camera's, een echte Londense pet of een vintage colbert. De spullen die je soms ziet zijn redelijk aan de prijs. Maar zeker leuk om over te struinen!

Camden Town Market

In Camden Town heb je ook een een markt met kraampjes, vintage kleding winkels en meer. Voor niet al te veel geld kan je goedkope t-shirts scoren en soms zeker unieke items. Op zaterdag is in Camden Town het meest te doen. Dus het is handig om hier zaterdag of zondag heen te gaan.

Camden Town Market

Je kan op Camden Town Market komen door de gelijknamige metro halte Camden Town.

Camden Town Market eetkraampjes
Hier heb je heel veel lekkere eetkraampjes waar je pizza, fish en chips en nog veel meer hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen