De lekkerste vega & vegan restaurants van Berlijn

Laatst bijgewerkt: 09-01-2020

Berlijn is het mekka voor vegan's, en is een ideale spot voor een culinair weekendje weg. Met vele hippe spots met vega eten. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de besta vega & vegan restaurants van Berlijn.

We hebben in dit artikel een lijst gemaakt van wat ons betreft de vegan restaurants in Berlijn zijn waar je echt heen moet gaan! Met name Friedrichshain is de keuze reuze en hoef je niet ver te zoeken voor een goed vegan restaurant.

In het algemeen is het geen probleem om in Berlijn een vega of vegan te zijn. Zelfs bij normale restaurants zijn er voldoende opties voor de veggies en vegans onder ons.

Berlijn vegan eten

De lekkerste vegan restaurants Berlijn

1# The Bowl (vegan)

Warschauer Str. 33, 10243 Berlin. Website

De locatie voor de The Bowl is erg toepasselijk, het zit naast een vegan schoenenwinkel en vegen supermarkt. Alle het eten word natuurlijk geserveerd in een bol, en je hebt verschillende plantaardige variaties. Naast de gezonde bowls hebben ze natuurlijk ook heerlijke smoothies die je kunt nemen.

Je kan The Bowl vinden bij metrostation Warschauer Straße, klik hier voor de Google maps locatie.

2# Katz orange

Katz orange, heeft een gezellige huiskamer sfeer, door de kleurrijke inrichting. De gerechten van de menukaart, bevatten ingrediënten die allemaal uit de buurt komen van de omgeving.

Bekijk hier de locatie van het restaurant in google maps.

3# Vöner (vegan)

Een plantaardige döner kebab? Kan dat echt ja! Ga dan langs bij Vöner. Dit is een klein kebab snackbarretje vlakbij het metrostation Ostkreuz. De smaak en structuur van deze vegan döner is erg goed.

Bekijk hier de locatie van Vöner in Google Maps

4# No milk today

In de wijk Kreuzberg vind je No milk today, een echte hotspot die huiselijk is ingericht. Met een inrichting die je sterk doet denken hoe het bij je oma is ingericht met de kleedjes, stoelen en vazen. Bij dit ontbijt kan je genieten van een heerlijke speltcroissant, ook voor de visliefhebbers is er iets te vinden. Een plantaardige 'gerookte zalm', ja dat kan echt!

No milk today is nu echt zo’n hotspot waarbij je de liefde proeft die zij in het eten hebben gestopt.

No milk today vind je Fichtestraße 3, 10967 Berlin. Hier hebben we de locatie link voor je!

5# Holy Flat

Dit is een plek voor echte vega en vegan lovers. Holy Flat heeft een erg kleurrijke keuken met invloeden uit het Midden-Oosten. Hier kan je heerlijke bowls proeven. Je kan zelf je toppings kiesen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen