Leukste alternatieve activiteiten in Barcelona

Laatst bijgewerkt: 31-03-2020

Ben jij die standaard dingen ook zo zat? Komt de sagrada familia je neus uit en heb je gaudi al the vaak gezien. Wil jij alternatieve activiteiten in Barcelona doen?

Dan is dit artikel perfect voor jou! wij hebben de leukste alternatieve activiteiten en highlights op een rijtje gezet zodat jij de andere kant van Barcelona kan leren kennen.

Mooiste uitzicht over Barcelona in de bunkers of carmel

De bunker die stamt uit 1938 en werd bemand tijdens de spaanse burgeroorlog van dat jaar geeft het mooiste uitzicht over Barcelona. het is gebouwd om de stad te kunnen overzien. Na de burgeroorlog werd het aan haar lot overgelaten en verwaarloosd.

alternatieve activiteiten in Barcelona | Uitzicht bunkers
Het uitzicht wat je hebt over de stad van de bunkers

Sinds 2000 groeide de populariteit weer van de bunker en werd het gerenoveerd. Het is absoluut het ideale punt om bird eye view foto’s te maken van de stad.

Anti karaoke voor echt rock en roll fans

Heb je genoeg van al die saaie liedjes die telkens weer opnieuw worden gedraaid met karaoke. dan is anti karaoke iets voor jou.

Je staat te rocken op het podium die je begeleid op het podium door de band waar je mee speelt.

Kies een nummer uit een grote lijst van songs en geef je artiestennaam op. voel je een rockster op het podium en merk dat het publiek uit zijn dak gaat op jouw gezang. Anti karaoke is een van de leukste alternatieve activiteiten in Barcelona, die je kunt doen!

De gezelligste straatfeest in Barcelona: Versierde straten in de wijk Gracia

Iedere augustus is er in de wijk gracia een groot buurtfeest. iedere centimeter van de nauwe straatjes worden versiert, als de wijken strijden om de prijs wie de mooiste straat heeft.

Elk blok kiest een thema en verandert de straat in een waar spektakel.

De straat wordt veelal versierd met gerecycled materiaal. Die van huis naar huis worden getrokken. De straat veranderd in een grot vol kleuren en papier mache sculptures.

Als je dit ten volle wilt meemaken is het aan te raden om ‘s avonds te komen. Dan wordt er gedronken, gedanst en gefeest tot diep in de nacht.

De gehele week dat dit feest gehouden en verandert de 20 straten die meedoen in kleine wereldjes op zich zelf.

Iets wat je echt niet mag missen!

Vindt de meest fotogenieke plekjes, straatfotografie tour in Barcelona

Een leuke manier om de stad te verkennen en tegelijk een nieuwe skill aan leren is een straat fotografie tour te volgen. Op deze manier kom je op de meest fotogenieke plekjes van de stad.

Wat je gaat leren tijdens de cursus zijn kansen spotten, de compositie van de foto en de technische kant van fotograferen.

alternatieve activiteiten in Barcelona

Aan het einde kun je nagenieten van een drankje met de rest van de groep en krijg je nog wat tips voor het nabewerken van je foto’s.

Aan het einde van deze workshop heb je sowieso een paar geweldige foto’s om te posten op sociale media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen