Les Rambles in Barcelona

Laatst bijgewerkt: 30-06-2020

Las Rambles is een erg beroemde straat in Barcelona, tijdens je stedentrip is dit wel een van de straten die je niet kan missen.

Las Ramblas, Barcelona

Las Rambles is een erg lange straat waar je allemaal verschillende mensen en kraampjes kan tegen komen. Op de Las Ramblas bevinden zich bloemen- en krantenkiosken, fonteinen, terrassen, schilders en goochelaars.

Winkeltjes en restaurants aan de Les Rambles

Er zitten veel restaurantjes en winkeltjes aan de Les Rambles. Door dat deze plek erg toeristisch is de kans dat er hogere prijzen worden gerekend met slechte service(hoeft niet altijd).

Plaça Reial

ik ben zelf bij Plaça Reial geweest, dit leuk knus pleintje wat aan de Les Rambles gelegen zit, dit plein is zowel geliefd bij toeristen als locals. Het heeft een gezellige sfeer met een mooi fonteintje in het midden. De lantaarns zijn ontworpen door Antoni Gaudí.

Op het plein zijn gezellig cafe's en restaurants waar je lekker kan eten. Ik bij Rossini wezen eten, dit is zeker een aanrader!

Fanal de la Plaça Reial Barcelona
ramblace

Let op

Let op als je wandelt op de Les Rambles in Barcelona hier zijn veel zakkenrollers actief. Op deze straat lopen veel toeristen waardoor er veel zakkenrollers en oplichters in deze straat actief zijn. Zorg dat je portemonnee niet in je kont zak zit en je tas voor je houd of een moeilijke sluiting op je rug tas hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen