Visum Indonesië

Laatst bijgewerkt: 29-01-2020

Als je op vakantie gaat naar Indonesië krijg je een on-arival visums op de internationale luchthavens van Jakarta, Bali, Medan en Surabaya. Dit gratis visum is geldig voor maximaal 30 dagen en kan niet worden verlengd of omgewisseld voor een ander type visum.

Visum voor Indonesië als je niet op internationale luchthavens aankomt

Kom je aan op andere luchthavens dan kan je op de luchthaven een visum voor Indonesië aanschaffen voor 35 USD. Dit visum is 30 dagen geldig. Voor dit visum moet je contant betalen,  je kan met dollars of euro's betalen. Afhankelijk van de wisselkoers van euro's naar dollars moet je 35 USD betalen.

Het is handig om 40 euro per persoon aan contant geld mee te nemen voor het visum. Als je bij aankomst je Indonesië visum koopt, dan kan dit visum een keer verlengd worden bij lokale imigratiekantoren. Je hoeft hier voor indonesie niet te verlaten.

Visum voor indonesie voor langer verblijf?

Voor verblijf langer dan zestig dagen dien je een visum aan te vragen bij de Indonesische Ambassade in Den Haag of in het land waar je woont. Meer informatie vind je op de website van de Indonesische Ambassade in Den Haag.
In alle gevallen dient het paspoort minimaal zes maanden geldig te zijn na aankomst in Indonesie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen