Gili Air Sea Swing

Laatst bijgewerkt: 09-10-2019

Schommelen op Gili Air lijkt idylisch. Vlak boven het blauwe water van de oceaan bungelen jouw voeten boven het water. Je kan net met jouw tenen het water aanraken. Terwijl een verkoelende zeebries jou afkoelt van de warme zon.

Schommel lekker heen en weer op deze Gili swing in het water van Gili Air.

Een beeld om jaloers op te worden

Jij hebt dit beeld misschien al vaak gezien. Op social media werd je er een tijd lang mee dood gegooid door iedereen die er heen is geweest.

Naast duiken en feesten is dit een ware trekpleister als jij naar de gili eilanden toe gaat.

Waar moet je heen om voor de Gili Swings

Je komt meerdere schommels tegen sinds de schommels aan bekendheid wonnen in 2014.

Loop gewoon simpelweg langs de kust en je komt deze vanzelf tegen.

Vind de eerste schommel in zee

De originele schommel vind jij op Ombak Sunset hotel en is genaamd Datu Swing. Het is vernoemd naar de hoogste kaste op lombok.

Haar naam is niet het enige wat jou als een royal doet voelen. De gouden zonnestralen die schijnen hebben doen de naam net zoveel eer aan.

Je kan het hotel vinden net buiten de hoofdstraat van Gili Trawangan. Het is een kleine wandeling. Maar absoluut de moeite waard als jij op zoek bent naar een plek waar jij mooie foto’s kan maken.

Waar vind je nog meer swings op gili trawangan

Andere bekende swings zijn te vinden bij het Pandawa Resort en The Exile. Daar staat trouwens ook een zee hangmat.

Ook op de andere twee Gili’s vind jij deze schommels. Op Gili Meno en Gili Air zijn zij ook minder veel bezocht waardoor de kans groter is dat jij er direct op kan.

Wat kan jij verwachten van de Gili Swings

Hoewel het lijkt alsof er niemand anders om je heen is, terwijl jij boven de zee hangt op jouw schommel al kijkend naar de zonsondergang.

Niets is minder waar. Je staat bij de meest bekende plekken in de rij en kan er maar een paar minuten op zitten voor je op je vingers wordt getikt door de mensen achter je.

Het is letterlijk een foto maken, omwisselen en weggaan.

Voor een authentieke ervaring op een swing ga je naar...

Wil je toch een authentieke ervaring ervan maken kan je het beste naar Gili Air of Gili Meno gaan. Daar is het een stuk minder druk.

Ook kan jij beter overdag gaan, wanneer iedereen nog een kater heeft of op excursie is.

De verschillende hotels zoals Ombak Sunset hebben een professionele fotograaf in dienst genomen om jouw perfecte insta foto te maken. Maak je dus geen zorgen als jij alleen reist. Zij zullen een professionele foto maken voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen