Dolfijnen spotten in lovina

Laatst bijgewerkt: 31-03-2020

Dolfijnen spotten in Lovina is zeker een aanrader. Lovina is de streek in het noorden met vulkanisch zwart zand. Op deze plek in Bali kan je prima dolfijnen spotten.

Wat moet je weten met het dolfijnen spotten in Lovina?

Er worden 2 tours aangeboden een tour van 1,5 en een ander van 2 uur. De beste tour is waarschijnlijk die van 2 uur. Door de drukte van veel boten zullen veel dolfijnen spotters in Lovina maar een glimp opvangen van de dolfijnen. De meeste mensen boeken het dolfijnen spotten in Lovina voor 1,5 uur, dus als je voor 2 uur boekt heb je het laatste uurtjes kans dat het rustiger word en meer kans dat je meer ziet van de dolfijnen.

Tijdens zonsopgang op zee
Onderweg voor het dolfijnen spotten in Lovina

Ik had zelf mijn GoPro camera meegenomen voor het dolfijnen spotten in Lovina maar je kan je compact camera of spiegelreflex gewoon meenemen. Ik had geen problemen met dat ik nat ben geworden door de dolfijnen of door andere omstandigheden.

Mijn ervaring met dolfijnen spotten in Lovina

Ik heb zelf gekozen voor de tour van 1,5 uur, heb er spijt van dat ik de korte tour heb gedaan. dat laatste uurtje had er misschien voor kunnen zorgen dat ik nog meer dolfijnen had kunnen zien in Lovina.

Wij gingen op een klein vissersbootje waar je maar met 3 personen op kan. De hoofd act is misschien het dolfijnen spotten in Lovina. Maar de zonsopgang vanaf het water is ook een erg mooi gezicht om mee te maken.

Eenmaal op het water merkten we dat er erg veel boten op weg waren om de dolfijnen te spotten in lovina.

We hebben zeker de dolfijnen kunnen spotten in Lovina. Wel is het door de drukte van de booten vrijkort dat de dolfijnen boven komen daarom is het misschien handiger om de tour te boeken van 2 uur om de dolfijnen te spotten in Lovina.

Waar kan je de tour boeken voor het dolfijnen spotten?

Je kan de dolfijnen tour vaak gewoon bij de receptie van je hotel boeken. Waarschijnlijk bieden jou hotels verschillende tours aan om dolfijnen te spotten in Lovina. Het verschilt in de verschillende tours zit vaak in tijd. Wat ik al genoemd was dat 2 uur waarschijnlijk de betere keuze is om dolfijnen te spotten.

Verschillende mensen bij het strand bieden ook de tour aan om dolfijnen spotten in Lovina. Ik heb het zelf via mijn hotel geregeld dus geen ervaring met de locals die deze tour aanbieden. Let goed op de gemiddelde prijs voor de tour.

Wat kost het?

Wij waren er 100.000 rupiah voor kwijt dat is ongeveer 9 euro voor 2 personen. Dat is niet veel geld voor een tour om dolfijnen te spotten. Dit was wel voor de korte tour van anderhalf uur.