Painted ladies het Notting Hill van San Francisco

Laatst bijgewerkt: 12-10-2019

Een van de meest gefotografeerde huizen in San Francisco zijn de Painted ladies. De mooie gekleurde victoriaanse huizen met de wolken krabbers er achter van San Francisco.

De painted ladies is in de buurt van de wijk Hayes. Veel toeristen gaan naar de highlights als fishersmans warf of de Golden Gate brug maar vergeten leuke plekken als deze.

Painted ladies
De gekleurde huisjes heeft wel wat weg van Nothing Hill. Alleen zie je dat de bouwstijl duidelijk Amerikaans is.
painted-ladies3

Deze plek is echt een aanrader, het zijn super mooie huizen en je kan natuurlijk ook even relaxen in het bijgelegen Alama Square Park. De reden waarom je ladies moet bezoeken is heel simpel het is het Notting hill van San Francisco, iets wat je niet alledaags ziet en misschien te snel zou missen omdat er zoveel te zien is in San Francisco.

Het bezoek aan de Painted ladies kan je goed combineren met op zijn Amerikaans koffie to go van een van de tentjes die je kan vinden in Hayes!

Hoe kom je bij de Painted ladies?

Al neem je de citybus die je langs alle highlights van San Fransisco brengt dan kan je in de buurt van Hayes uitstappen om de painted ladies te bekijken.

Ben je in de buurt van Japentown dan is het ook maar een stukje lopen, dan is het  zeker de moeite waard om hier nog even heen te gaan. Al is het maar voor de Foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie plaatsen