Halloween in london

Wil je een keer Halloween mee maken in het buitenland? Dan is het een goed idee om Halloween in Londen te vieren.

De Halloween vibe in Londen

Tijdens halloween is Londen om getoverd in een spookstad. Veel cafe’s, winkels en andere plekken in de stad hebben een Halloween tintje gekregen.

Het is juist leuk om tijdens Halloween een stedentrip te plannen naar Londen omdat de stad een hele andere sfeer heeft dan normaal.

Halloween in Londen - sapjes kraam op Borough market

Bijvoorbeeld op de Borough Market in de buurt van de Londen Bridge.

Halloween in Londen

Zelfs een hond bij Oxford Street is gekleed in een Halloween kostuum.

Halloween outfit nodig in Londen?

Wil je een Halloween outfit in Londen kopen, maar niet de hoofdprijs betalen. Dan is het handig om te kijken bij de Portobello Market in de buurt van Notting Hill Gate of Camden Town Market. Op deze markten zijn genoeg kraampjes of kleine winkeltjes te vinden om een Halloween outfit te vinden.

Uitgaan tijdens Halloween in Londen

Er zijn genoeg feestjes waar je heen kan gaan tijdens Halloween in Londen, de grotere feesten zijn snel uitverkocht. Dus zorg dat je snel kaartjes hebt.

Heb je geen outfit kunnen scoren in Londen voor Helloween maar wil je toch ergens heen met een Halloween vibe zonder dat de dresscode verplicht is? Ga dan naar Camden Town. In de avond veranderd Camden Town in een soort uitgaan district met genoeg pubs waar genoeg mensen verkleed gaan maar je niet verplicht verkleed hoeft.

london-2016-0516

Dit is een mini golfbaan wat in de avond veranderd in een club. Deze club bevind zich in de wijk Shordish. Ik vind deze plek erg interessant door alle Halloween decoraties.

Halloween in Londen

Het leuke an de wijk Shordish is dat het een arty wijk is. Gecombineerd met de Halloween sfeer maakt het de ultieme plek om Halloween te vieren.

Heb je vragen of tips over Halloween in Londen? Geef dan een reactie onder dit bericht!

Cookie gebruik

Wij gebruiken cookies om je browse-ervaring te verbeteren en persoonlijke content aan te bieden. Zie voor meer informatie onze privacy policy.

Accepteer Nee, liever niet