Visum Thailand

Wanneer je op reis gaat richting Thailand krijg je bij aankomst in het vliegtuig een gratis visum. Met dit visum mag je 30 dagen blijven. Dit is het zo gehete visa-on-arrival. Dit visum is anders dan dat je via de buurlanden bijvoorbeeld Cambodja, Myanmar, Laos. of Maleisië naar thailand gaat dan heb je een visum wat maar 15 dagen geldig is. Let hier op met het reizen want als je visum is verlopen en het land wil verlanden kan je een boete krijgen.

Visum Thailand verlengen

Wanneer je langer wil verblijven in Thailand maar je visum verloopt bijna is het handig om een visa run te doen. een visa run houdt in dat je thailand 1 dag verlaten. Na dat je thailand 1 dag verlaten heb kan je weer het land in met een nieuw visum. Vanuit Bangkok worden bijvoorbeeld speciale tours aangeboden naar een van deze landen, met als doel je zo snel mogelijk weer heen en terug te brengen

instagram instagram

Volg @Wheretotravel.nl op instagram.

Cookie gebruik

Wij gebruiken cookies om je browse-ervaring te verbeteren en persoonlijke content aan te bieden. Zie voor meer informatie onze privacy policy.

Ja, ik accepteer cookies Nee, liever niet