Munduk

Munduk is een klein dorpje gelegen in de bergen van Bali. Het dorpje heeft een schitterende omgeving en nog niet last van de massa tourisme die andere plekken in Bali last van hebben.

Munduk is een goede uitvalbasis voor bijzondere wandelroutes en voor het bekijken van prachtige watervallen.

Waarom Munduk?

Zoals we al aangeven is muntuk, minder toeristisch dan andere plekken op Bali. Maar waarom zou je hier een stop willen maken? Munduk is misschien wel een rustiger en mooier Ubud. De natuur is hier prachtig en omdat het niet super druk is kan je hier ook heerlijk tot rust komen.

Wat te doen in Munduk?

Wat voor dingen kan je doen in Munduk en wat zijn de highlights die je hier zou moeten doen. In Munduk heb je prachtige natuur die je kan verkennen.

Wandeltocht maken

Als je naar Munduk gaat kan je hier prachtig wandelen. Neem een van de wandel routes om de prachtige natuur in deze omgeving te zien. Je hoeft absoluut geen ervaren wandelaar te zijn om te wandelen in deze omgeving. Je moet wel af en toe klimmen en dalen, maar het uitzicht wat je gaat zien is fenomenaal.

Tijdens het lopen bezoek je schitterende waterval van 15 meter heeg en bij meerdere indrukwekkende uitzichtpunten die je kan zien. Je kan natuurlijk ook langere tochten maken en dan loop je langs koffie plantages, authentieke dorpjes, rijstvelden en meer watervallen.

Waterval bij munduk

Munduk gebruiken als uitvalbasis

Munduk kan je makkelijk gebruiken als uitvalbasis, veel interessante hoogte punten liggen in de buurt van deze plek en daardoor kan je daar gebruik van maken.

De Jatiluwih rijstvelden een van de mooiste van Bali, liggen hier in de buurt. Ook de bekende tempel Pura Ulun Danu Bratan is goed bereikbaar vanuit Munduk

Cookie gebruik

Wij gebruiken cookies om je browse-ervaring te verbeteren en persoonlijke content aan te bieden. Zie voor meer informatie onze privacy policy.

Accepteer Nee, liever niet